Muut runotapahtumat

 

2021

TO 14.10 KLO 19:00 TkuÖpenMic
Kinnunen vs. Kinnunen  

TkuÖpenMic juhlii lokakuussa jo toiseen sukupolveen ehtinyttä turkulaista lavarunokulttuuria. Illan aloittava Kinnunen vs. Kinnunen on juuri sitä mitä nimi lupaa. Kahden sukupolven välinen runobattle, jossa isä kohtaa tyttären. Miten käy isä-Tapanin kun feministitytär Venla vastaa haasteeseen? Tarvitaanko äijärunoilijalle elvytystä? Pöllyääkö höyhenet? Tämä ja paljon muuta Kuplan seuraavassa jaksossa!

Illan juontaa Kalle Talonen.

Open mic -ilmoittautumiset paikan päällä juontajalle.

OPEN MICIN OHJEET:
1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

Vaikka turvavälipakko onkin poistunut, koitetaan silti kunnioittaa niiden paikalle saapuvien tilaa, jotka eivät ihan naaman alle tai kainaloon itse halua. Käytetään maskia aina kun mahdollista, desinfioidaan kädet ja ollaan muutenkin vastuullisia. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen!

Ei pääsymaksua.

TkuÖpenMic-klubien järjestäjä on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.
Facebook>

Runoviikko ja Turun lavatauti Turun kirjamessuilla 1.-3.10.

Runoviikko ja Turun lavatauti tuottavat jälleen ohjelmaa Turun kirjamessuille. Varsinais-Suomen runokimarassa esiintyy 18 runoilijaa kolmena päivänä, lauantain runokeskustelussa puhutaan esitetyn ja kirjana julkaistun runouden suhteesta ja lauantaisen messupäivän päätteeksi on tarjolla runouden open mic kaikille halukkaille.

Varsinais-Suomen runokimara, B-hallin Kallas-lava.
Perjantaina 1.10. klo 14:05 – 14:45
Satu Haapala, Olavi Hölttä, Mika Kivelä, Reetta Pekkanen, Veera Ruohomäki, Jouni Teittinen
Lauantaina 2.10. klo 14:10 – 14:50
Tapani Kinnunen, Nzar Kwestani, Aulis U. Lehtinen, Msblackrose, Eija Tammisto, Katariina Vuorinen
Sunnuntaina 3.10. klo 14:30 – 15:10
Gunnar Högnäs, Susinukke Kosola, Ann-Charlotte Palmgren, Mia Rönkä, Sampo Sihvola, Henriikka Tavi
Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/290888785720936
Tuottaja Runoviikko ry.

Runo lavalla, runo kirjassa – mikä on se ero? A-hallin Fiore-lava lauantaina 2.10. klo 16:00 – 16:40.
Runouden eri olomuodoista keskustelevat Hanna Rentolan johdolla Tapani Kinnunen, Daniil Kozlov ja Aura Nurmi.
Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/1440681519638142
Tuottaja Turun lavatauti.

Runouden open mic, B-hallin Kuisti-lava lauantaina 2.10. klo 17:10 – 17:45.
Kalle Talonen juontaa open mic -tapahtuman, jossa kuka tahansa voi lukea omia runojaan max 5 minuuttia. Ilmoittautuminen paikan päällä, osa sloteista + pääsylippu messuille jaossa myös ennakkoilmoittautumisen kautta os. runoviikko.ry@gmail.com.
Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/1495146900834317
Tuottaja Turun lavatauti.

Kirjamessujen lauantai-illan runoklubi Bar Ö:ssä 2.10. klo 19-22

Kuten monena vuonna aiemminkin, Runoviikko järjestää Turun kirjamessujen lauantai-iltana open mic -pohjaisen runoklubin Bar Ö:ssä. Esiintyjälista koostuu pääasiassa messuilla vierailevista runoilijoista, mutta lava on vapaa kenelle tahansa, jos vain esiintymisaikaa riittää. Tällä hetkellä lista on täynnä ennakkoilmoittautuneita – 18 kpl – mutta tilanne tarkistetaan vielä klubin alussa paikan päällä, jolloin jaetaan mahdollisesti vapautuneet esiintymisvuorot. Tilanteen muutoksista päivitetään tänne ja Facebook-tapahtumasivulle. Esiintyjälista julkistetaan messuviikon alussa.
Klubi on pääsymaksuton ja sinne on vapaa pääsy. Koronarajoitukset kuitenkin rajoittavat yleisömäärää.
Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/309007047691861

12.8 TkuÖpenMic // Viidakosta kuuluu runoja! Klo 18:00 BAR Ö

Turun Taiteiden yönä, torstaina 12.8. TkuÖpenMic paimentaa yleisön eteen kaksi runoilijaa, kaksi jaloa villiä: viime syksynä esikoiskokoelmansa Hankalat tuhatvuotiset reitit (Kustantamo Kita 2020) julkaisseen Sampo Sihvolan sekä juuri nyt elokuussa viidennen runokokoelmansa Olen nyt täällä metsässä (WSOY 2021) julkaisevan Anja Erämajan!
Heidän jälkeensä, n. klo 19.30 alkaen, MIKKI ON jälleen AUKI kaikille halukkaille runoa tai runon kaltaista esittäville!

Kuten aiemminkin Taiteiden yön runoklubeilla, runoilijoiden kanssa lavalla touhuaa bändi jota myös open mic -esiintyjät voivat pyytää omaa settiään säestämään. Tällä kertaa runoviidakon siimeksissä soittaa armoton kokoonpano DITYRAMBOT – Otso Helasvuo, kitara / basso, Pekka Tolonen, koskettimet, kitara ja elektroniikka sekä Matias Aaltonen, rummut ja perkussiot.
Open mic -esiintyjät voivat ilmoittautua paikan päällä juontajalle.
Viidakkoseikkailun juoni ja säännöt ovat muutoinkin ne entiset:

OPEN MICIN OHJEET:
1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

HUOM! Uusista koronarajoituksista johtuen Bar Ö:n sisätilaan mahtuu turvavälein vain 15-20 henkeä esiintyjien lisäksi! Open mic -halukkaiden kannattaa siis tulla paikalle ajoissa!
Ei pääsymaksua.

 

TkuÖpenMic-klubien järjestäjä on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

6.7 GO RUNO GO!  

klo 16 alkaen Turun pääkirjaston Kirjastopihalle (tai sateen yllättäessä sisälle kirjastoon) ja myöhemmin illalla Bar Ö:hön!

Klo 16-19 Kirjastopihalla esiintyvät Daniil Kozlov, Elina Sallinen, Juho Kuusi, Emma Lepo (Emman sijaan esiinty Hanna Rentola), Kaija Rantakari, Solja Krapu ja Ollimaine jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen!

Klo 19-22 kadun toisella puolella Bar Ö:ssä menoa jatkavat Rae Aiemaa, Mika Kivelä, Lina Bonde ja Dj Kalustoelukka! Runoilijoiden jälkeen n. klo 21 Bar Ö:ssä vielä Open Mic, johon ilmoittautuminen paikan päällä! Juontajina pihalla Kalle Talonen ja Ö:ssä Hanna Rentola!

Go Runo Go!:n järjestää turkulaisen sanataiteen superkollektiivi Turun Lavatauti ( Kirjan talo – Bokens hus, Nihil Interit ja Runoviikko) yhteistyössä Turun kaupunginkirjaston kanssa.

Facebook>

19.3 TkuÖpenMic-kevätgaala: Minnan päivän runosalonki! Minnas dags poesisalong! klo 18.00 Netissä

Tervetuloa Turun lavataudin Minnan päivän runosalonkiin! Välkommen till Minnas dags poesisalong! Tämä striimilähetys on kaksikielinen, poesisändningen är tvåspråkig!

Vaikka ajat ovat kovat, ei sanataiteen lohdullisen, riemastuttavan ja ravistelevan voiman kevättulvaa voi estää. Turun lavatauti striimaa Minna Canthin päivän kunniaksi 19.3. klo 18-21 runosalongin, jossa kuusi esirunoilijaa johdattaa meidät juhlapäivän tunnelmiin.

Runosalongissa meille esiintyy:
EMMA LEPPO
RAE AIEMAA
LOTTA PALMGREN
ROSANNA FELLMAN
SUSINUKKE KOSOLA
ELSA TÖLLI

Lähetystä voi seurata Kirjan talon Youtuben kautta. Linkki lähetykseen päivitetään lähempänä tapahtumaa! 
Canthin päivän lisäksi juhlahumua nostattaa sekin fakta, että Turun lavatauti & TkuÖpenMic täyttävät viisi vuotta!
Illan juontavat TÖM-klubeilta tuttu Kalle Talonen sekä Poetry Pubeista tuttu Rosanna Fellman.
Tuttuun TkuÖpenMic tapaan esirunoilijoiden jälkeen luvassa on myös virtuaalinen open mic!
Seura tapahtumaa ja Turun lavataudin kanavia.
_________________________________________________________

 

2020

3.10  Runokimaraklubi klo 19.00 Bar Ö

10 Runoilijaa + Open mic

 Kadonneiden kirjamessujen haamu elää!

Kirjamessut siirtyivät, messujen runoklubi pysyy! Runoviikon Runokimaraklubilla Bar Ö:ssä lauantaina 3.10. kymmenen runoilijan kimara + open mic! Klubi alkaa klo 19.
Esiintyjät (ei lopullinen esiintymisjärjestys):
Gunnar Högnäs
Nzar Kwestani
Sadik Lazim
Aulis U. Lehtinen
Msblackrose
Tuula Sandström
Eeva Siivonen
Eija Tammisto
Katariina Vuorinen
Ahmed Zaidan
+ open mic.
Ilmoittautuminen open mic -osuuteen paikan päällä.
Vapaa pääsy. Muistetaan ne turvavälit ja muu suojautuminen !
Klubin järjestää Runoviikko ry.

 

10.9 Poetry Slam-Turun karsinnat, Bar Ö          Klo 19.00-22.00

Poetry Slam ja Suomen mestaruus! Unelmoitko sinä Turun ja Varsinais-Suomen edustamisesta kansallisissa Poetry Slam -kilpailuissa? Jos vastasit kyllä, tule mukaan alueesi karsintaan, bar Ö:hön 10.9. klo 19!
Mikä on Poetry Slam?
Poetry Slam on runokilpailu, joka on lähtöisin 80-luvun Yhdysvalloista. Siinä oman runonsa esittämiseen on aikaa kolme minuuttia. Suomessa kilpailuja on järjestetty vuodesta 2000. Jokaisella kierroksella vain osa runoilijoista pääsee jatkoon.
Kilpailuun mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta osallistujaa, ja paikat jaetaan ensisijaisesti varsinaissuomalaisten sanaseppien kesken. Mikäli epäröit voitko osallistua karsintoihin, laita reippaasti ja rohkeasti meiliä Hannalle (Hanna Rentola) etunimi.sukunimi@gmail.com. Turun karsinnan voittaja pääsee edustamaan SM-finaaliin, joka järjestetään 28.11.2020 Jyväskylässä. Eikä tässä vielä kaikki! Voittaja pääsee myös esiintymään Runoviikko-festivaalille!
Poetry Slamin säännöt:
1. Runoilija ilmoittautuu etukäteen järjestäjälle tai paikan päällä puoli tuntia ennen runoilujen alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.
2. Runoilija esittää vain omia runojaan.
3. Kansainvälisten poetry slam -sääntöjen mukaisesti esityksen kesto on rajattu kolmeen minuuttiin. Ajanotto alkaa runoilijan ensimmäisestä sanasta. Ajan päättyminen ilmoitetaan, ja ajan ylityksen tuomaristo arvioi kohtuulliseksi katsomallaan tavalla.
4. Mikrofonin ja tekstipaperin lisäksi muun rekvisiitan tai musiikin käyttö ei ole sallittua.
5. Ensimmäisellä kierroksella runoilijoiden esiintymisjärjestys arvotaan.
6. Kilpailun tuomaristoon kuuluu viisi yleisön edustajaa. Raadin viisi yleisöjäsentä valitsee järjestäjä ennen kilpailun alkua vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden, puolueettomien ja arvostelukykyisten kansalaisten joukosta.
7. Yleisöraati jakaa pisteet asteikolla 1,0‒10,0 niin, että 10 on paras. Ylin ja alin arvostelu jätetään pois ja kolmen keskimmäisen pisteet lasketaan yhteen. Tasapisteissä karsinnan juontaja valitsee jatkoon pääsijän.
8. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista, joista ensimmäisenä esiintyy vähiten pisteitä saanut. Toisella ja kolmannella kierroksella ei lasketa mukaan edellisten kierrosten pisteitä.
9. Karsintojen kolmannella kierroksella runoilee kolme kilpailijaa, joista voittajan valitsee sama tuomaristo.

Ilmoittautumiset ja muut kysymykset myös Hannalle.

13.8 TkuÖpenMic  klo 19.00 Bar Ö

Taiteiden yönä, torstaina 13.8. on klo 19 alkaen tarjolla ensinnäkin kaksi esirunoiljaa, tällä kertaa Helsinki-Espoo -akselilta: Hanna Rentola ja Juha Rautio!

Aiempien Taiteiden yön runoklubien tapaan paikalla on myös bändi, joka tarpeen vaatiessa säestää runoilijoita. Tänä vuonna bändinä on mystisyyteen verhoutuva trio Faabelin palikat!

Joka tapauksessa MIKKI ON TAAS AUKI ja kaikki halukkaat voivat ilmoittautua open mic -osuuteen paikan päällä juontaja Kalle Taloselle! Ja Faabelin palikoita voi siis pyytää soittamaan mukana esim. lempeää punkkia tai angstista poskivalssia. Muuten homman juoni ja säännöt ovat ne entiset:

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

Ja koska se koronavirus ei ole vielä kadonnut minnekään, muistetaan pitää turvallinen etäisyys muihin ja huolehditaan käsidesin käytöstä. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen!

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Facebook>>

8.7 klo 18:00 Post korona – lavarunoelokuva, Kino Diana.

Runo valtaa valkokankaan.
Tervetuloa Post korona -lavarunoelokuvan maailman ensi-iltaan ke 8.7. klo 18!

Ensi-iltaan on yleisöllä vapaa pääsy. Ovet aukeavat klo 17.30, saavuthan ajoissa varmistaaksesi paikkasi ensi-illassa!

Turun lavatauti taltioi koronakevään aikana 12 runoilijan esitykset. Näistä esityksistä on koostettu elokuvallinen teos, jossa yksittäiset runoesitykset punoutuvat yhteen runsaaksi ja värikkääksi kokonaisuudeksi. Teos kurkottaa kohti maailmaa, jossa on jälleen tilaa haaveilla ja ajatella toisin.

Post korona -lavarunoelokuvassa ovat mukana turkulaiset runoilijat Susinukke Kosola, Hanna Storm, Jouni Teittinen, Mia Rönkä, Tapani Kinnunen, Juha Kulmala, Virpi Vairinen, Sampo Sihvola, Ahmed Zaidan, Mika Kivelä, Kalle Talonen & Nenä sekä Esa Hirvonen. Runotaltioinnit on tuotettu yhteistyössä videotuotanto Brave Teddyn ja valotaideyhdistys Åbo Litin kanssa.

Runoilijoiden esitykset ovat nähtävissä ensi-illan jälkeen omina kokonaisuuksinaan Turun Lavataudin jäsenten kautta. Runoilijoiden esitykset tulevat näkyville Kirjan talon, Runoviikon sekä Nihil Interitin Youtube-kanaville.

Ennen ensi-iltaa Kirjan talo – Bokens hus sekä Runoviikko järjestävät yhteisen tiedotustilaisuuden klo 17.45 tulevista runoprojekteistaan Turun Runokartta sekä Runon Turun valloitus, johon yleisöllä on vapaa pääsy.

Facebook>>

6.7.. Go Runo Go! -Bar Ö  (paikan päällä että striimin kautta)

Tervetuloa viettämään kanssamme kesäistä runoiltaa! Täytämme Bar Ö:n suloisin sanoin ja sävelin runon ja suven päivänä 6.7. klo 17.30 alkaen. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeusoloissa Bar Ö:ssä. Runoutta voit seurata sekä paikan päällä että striimin kautta. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja striimiä voit seurata Turun Lavataudin kanavien kautta.

Tapahtuma on nimetty runoilija Markku Innon tekstiä mukaillen, ja tarkoituksena on sekä pitää yllä Innon muistoa että tuoda uutta esiintyvää runoa kesäiseen Turkuun.

ESIINTYMÄSSÄ MM. RALF ANDTBACKA (VIDEO), RAISA MARJAMÄKI, FRANCIS NORTH, HENRIIKKA TAVI & JAAKKO MARTIKAINEN, STINA SAARI, KASPER SALONEN, HANNA STORM

JUONTAJANA HANNA RENTOLA

Tapahtumaa järjestävät turkulaisen sanataiteen superkollektiivi Turun Lavatauti, jonka taustalla vaikuttavat Kirjan talo – Bokens hus, Runoviikko sekä Nihil Interit yhteistyössä Turun kaupunginkirjaston kanssa.

Facebook>>

________________________________________________________________________

Runoviikko ry on mukana Turun lavatauti -yhteisössä, joka järjestää ympärivuotista TkuÖpenMic -runoklubia Bar Ö:ssä (Linnankatu 7), yleensä joka kuukauden toisena torstaina. Runoviikko järjestää myös muita yksittäisiä runotilaisuuksia, joista tiedotetaan aina erikseen.

Turun lavatauti

Turun lavatauti on epävirallinen ja epämuodollinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Runoviikko ry, Kirjan talo – Bokens hus ry ja runoyhdistys Nihil Interit. TkuÖpenMic -klubien lisäksi Turun lavatauti järjestää mm. jokavuotista Go Runo GO!-tapahtumaa yhdessä Turun kaupunginkirjaston kanssa.

2019

5.10. Turun kirjamessujen lauantai-illan runoklubi 

Lauantaina 5.10. klo 19, Bar Ö, Linnankatu 7.

Runoviikon open mic -runoklubi Turun kirjamessujen lauantai-illassa jälleen! Klubi alkaa Bar Ö:ssä klo 19 ja aikaa runoille – tai muille esityksille – on kaikkiaan kolmisen tuntia.

Esiintyjälista tällä hetkellä (päivitetään tilanteen muuttuessa):

Klo 19.10 – 20 
Sampo Sihvola
Jutta Tukia
Taneli Lassila
Janette Hannukainen
Esa Hirvonen
Tuija Välipakka

klo 20 – 21
Venla Moisala
Ahmed Zaidan
Anna Elina Isoaro
Hanna Storm
Mikaela Välipakka
Tapani Kinnunen
Jyrki Kiiskinen
Henriikka Tavi

21 – 22
Maria Matinmikko
Kasper Salonen
Eeva Park (EST)
Kalle Niinikangas
Gerður Kristný (IS)
Juha Rautio
Artemis Kelosaari
Mika Kivelä

Tässä vaiheessa lista on jo niin täysi, ettei enempää ennakkoilmoittautumisia voida ottaa! Katsotaan illalla tilanteen mukaan, salliiko aikataulu ottaa mukaan vielä jonkun paikan päällä ilmoittautuvan.

Kysessä on siis open mic -klubi, eli rahallista korvausta ei esiintyjille ole luvassa, ainioastaan kuolematonta mainetta ja aplodeja kohtuuttomuuteen asti.

Klubille on vapaa pääsy (se voi tietysti tulla täyteen!)

Facebookissa.

 

15.8. Viileä paahto – TkuÖpenMic 

Torstaina 15.8. klo 19. Mukana Säkeet-orkesteri! Esirunoilijoina Niina Oisalo ja Juha Kulmala! Säkeet-orkesterissa Otso Helasvuo (basso, kitara), Antti Saarinen (rummut ja perkussiot) sekä Pekka Tolonen (kiippari, härpäkkeet yms. soittimet).

Open mic-osuuteen – bändin kanssa, tai ilman bändiä – ilmoittautumiset paikan päällä. Juontajana Susinukke Kosola. 

Runoklubin jälkeen jatkaa dj Knatatürk klo 04:ään asti!

Facebookissa.

6.7. Go Runo Go! – runouden iltapäivä Kirjastopihalla

Lauantaina 6.7.2019 klo 12-16.

12.00 Tervetuloa!
12.10 Reetta Niemelä: lastenrunoja ja ratinoita kaiken ikäisille.
12.40 Susinukke Kosola
12.55 Rosanna Fellmann
13.10 Bonanza-trio, Santtu Puukka
13:40 Open mic; ilmoittautumiset paikan päällä.
14.10 Nelli Ruotsalainen
14.25 Nihkee Akka
14.40 JK Ihalainen
15.00 Juho Kuusi
15.15 SITOI

Tapahtuman juontaa Kalle Talonen.

Järjestetään yhteistyössä Turun kaupunginkirjaston, Kirjan talon ja Nihil Interitin kanssa. Vapaa pääsy!

Turun pääkirjaston Kirjastopiha, Linnankatu 2 Turku.

Facebookissa.

14.3. Katupölyä paperilla – TkuÖpenMic

Torstaina 14.3.2019 klo 19. Esirunoilijoina Elina Laine ja Juho Nieminen!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

Facebookissa.

8.2.  Runo-Kaarina goes TkuÖpenMic

Perjantaina 8.2.2019 klo 19. Esirunoilijoina Raisa Jäntti ja Jarmo Kervinen!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

Facebookissa.

10.1.  Lumisotaklubi – TkuÖpenMic

Torstaina 10.1.2019 klo 19. Esirunoilijoina Roosa Levola ja Kasper Salonen!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

Facebookissa.

 

2018

13.12.  Post-1918 – TkuÖpenMic

Torstaina 13.12.2018 klo 19. Esirunoilijoina Aatos Ketvel ja Nihkee Akka!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

Facebookissa

 

1.11. Hämärää kohti – TkuÖpenMic

torstaina 1.11.2018 klo 19. Esirunoilijoina Nina Rintala ja Jouni Teittinen!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

Klubin päättää prog-folk -yhtye Riverius.

 Facebookissa.

11.10. Post-messu – TkuÖpenMic

torstaina 11.10.2018 klo 19. Esirunoilijoina Artemis Kelosaari ja Venla Moisala!

Ilmoittautumiset open mic -osuuteen paikan päällä.

 Facebookissa.

6.10. Runoklubi Turun kirjamessulauantaina

Runoklubi Bar Ö:ssä alkaen klo 19. Open mic -pohjaiseen klubiin voi ilmoittautua esiintyjäksi etukäteen Juha Kulmalalle > juhakmala@gmail.com.

Jo varmistuneet esiintyjät : Vilja-Tuulia Huotarinen, Tapani Kinnunen, Anna Elina Isoaro, Kalle Niinikangas, Sinikka Vuola, Ville Hytönen, Juha Kulmala, Artemis Kelosaari, Elina Laine, Juha Rautio, Mika Kivelä, Hanna Storm, Leena Kellosalo, AP Kivinen, Kalle Talonen

… ja mikin takana on vielä tilaa …

Facebookissa

5.-7.10. Varsinais-Suomen runokimara

Turun kirjamessuilla 5.-7.10.2018. Paikkana 2.kerroksen “Luemme lapsille & kirjailijan ääni” -tila.

Perjantaina 5.10. klo 12-13 Juha Kulmala, Veera Ruohomäki, Elina Laine, Niina Oisalo, Virpi Vairinen, Tuula Sandström ja Tapani Kinnunen.

Lauantaina 6.10. klo 12-13 Asko Lehtonen, Olavi Hölttä, Eija Tamminen, Mia Rönkä, Mika Kivelä, Msblackrose ja Esa Hirvonen & Plikat.

Sunnuntaina 7.10. klo 12:30-13:30 Satu Haapala, Nina Rintala, Jouni Teittinen, Hanna Storm, Artemis Kelosaari, Sami Lehtinen ja Susinukke Kosola.

Facebookissa

 

 

2017

Poliittisen runon ilta & open mic pe 27.10. 2017 klo 19

Facebook-tapahtuma
Agitaatiota, värväystä ja värinää ravintola Three Beersissä perjantaina 27.10. alkaen klo 19. 

Helianne Kallio + Masi Hukari, kitara
Mika Kivelä
Juha Kulmala
Elina Laine
Virpi Vairinen

& Open mic ! 

Open mic -osuuteen ilmoittautuminen paikan päällä. (Ja ei, runojen ei tarvitse välttämättä olla “poliittisia”…)

Vapaa pääsy. Järjestää Runoviikko ry.

 

 

Runoviikko Open Bar Ö:ssä lauantaina 7.10.2017 alkaen klo 19

Facebook-tapahtuma

Juhani Aaltonen (foni) & Jyrki Pellinen
Ville Hytönen
Matti Kangaskoski
Artemis Kelosaari
Jyrki Kiiskinen
Elina Laine
Saku Lillukka
Outi-Illuusia Parviainen
Eino Santanen
Katariina Vuorinen

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä.

Vapaa pääsy!

 

Runoviikko open Bar Ö:ssä maanantaina 16.1. 2017 alkaen klo 20

Facebook-tapahtuma

Bob Beagrie (UK)
Andy Willoughby (UK)
Esa Hirvonen
Artemis Kelosaari
Juha Kulmala
Elina Laine

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä.

Vapaa pääsy!

 

Runoviikko Open Bar Ö:ssä lauantaina 1.10.2016 alkaen klo 19:30

Lasse Hauerwaas 
Ville Hytönen
Helianne Kallio
Juha Kulmala
Katariina Vuorinen

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä. Ensimmäinen open mic -setti 19:30, toinen n. 21:30.

Vapaa pääsy!

 

Runoviikko Open Portin alakerrassa ti 17.11. 2015 alkaen klo 20:

Silene Lehto
Tiina Lehikoinen & Taneli Viitahuhta (saksofoni)
Mia Rönkä
DAstrugistenDA: Luulur(EST), Fjorton(Belgia), Philip Meersman(Belgia), Peter Waugh(UK/Itävalta)
sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä. 

Vapaa pääsy!

 

Runoviikko Open Baarissa pe 2.10. 2015 alkaen klo 19:
Bob Beagrie & Andy Willoughby: REFORGING THE SAMPO

music: Anton Flint, Otso Helasvuo, Masi Hukari

Inger-Mari Aikio
Esa Hirvonen
Katariina Vuorinen
sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä. Vapaa pääsy!

 

Runoviikko Open Portissa ke 16.9. 2015 alkaen klo 20:

Dirk Hülstrunk (Saksa)
Anu Kaaja
Susinukke Kosola

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä.

Vapaa pääsy!

 

Runoviikko Open Bar Kukassa pe 24.4. 2015 alkaen klo 20:

Harri Hertell (Hki)
Mika Kivelä
Susinukke Kosola
Elina Laine & Virpi Vairinen

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -osuuteen ilmoittautumiset paikan päällä.

Vapaa pääsy!

 

2015 ensimmäinen Runoviikko Open Bar Kukassa ke 28.1. 2015 alkaen klo 19:

Viisi kreikkalaista nykyrunoilijaa:

Vasilis Amanatidis
Petros Golitsis
Katerina Iliopoulou
Christos Chrisopoulos
Dimitra Kotoula

sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Open mic -ilmoittautumiset paikan päällä

Vapaa pääsy.

 

Turun kirjamessuviikonlopun Runoviikko Open la 4.10. 2014 Monkissa klo 20:

Kalle Niinikangas, Helianne Kallio, Juha Kulmala sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Lisäykset ohjelmaan mahdollisia…

Open mic -ilmoittautumiset paikan päällä.

Ravintola Monk, Humalistonkatu 3. Ovi aukeaa 19.30. Vapaa pääsy!

 

Vuoden toinen Runoviikko Open la 16.8. 2014 Bar Kukassa klo 20 alkaen:

Kätlin Kaldmaa (EST), Contra (EST), Andy Willoughby & Bob Beagrie (UK) ja Susinukke (Turku) sekä vapaa lava vapaalle runolle!

Lisäksi Santtu Karhu & Aapo Ilves -duo; folkrokkia Karjalasta ja Võrusta!

Open mic -ilmoittautumiset paikan päällä.

 

Ensimmäinen Runoviikko Open la 5.4. 2014 Bar Kukassa klo 20-22:

Harri Hertell, Tapani Kinnunen, Elina Laine ja vapaa lava vapaalle runolle! 

Harri Hertell tulee Bar Kukaan uuden runokokoelmansa “Kutsumme sitä kodiksi” julkaisukiertueella. Tapani Kinnunen on turkulaisen lavarunouden legenda, Elina Laine puolestaan tuore viime syksyn reviristi. Ja Kukan lava on 5.4. paras paikka jokaiselle tekstinsä julkituomisesta kiinnostuneelle!

 

 open-mic