Mukaan Runoviikolle?

 

Jos olet kiinnostunut esiintymään Runoviikolla, ota yhteyttä tätä kautta tai suoraan keneen tahansa täällä mainittuun !

 

Yksittäisille runoilijoille maksamme kaikille yhtäläisen, vuosittain päätettävän esiintymispalkkion. Mahdollisista muista kuluista ja tarpeista (matkat, majoitus, tekniikka) on sovittava hyvissä ajoin erikseen.

Laajemmat esityskokonaisuudet tai esiintyjäryhmät: LIITTÄKÄÄ AINA tarjoukseenne sekä esittelyt itsestänne ja esityksestänne että budjetti, josta käy selville, paljonko esityksenne kaikkine kuluineen tulisi Runoviikolle maksamaan ja miten nuo kulut jakaantuvat (palkkiot – palkkana vai laskulle , matka- ja majoituskulut, muut kulut, mahdolliset tekniikka- ja tilavaatimukset yms.) sekä oman ja mahdollisen muun rahoituksen osuus. Tämä on ehdottoman tärkeää, koska erilaisia esitystarjouksia ja ehdotuksia tulee sen verran, että epämääräisesti laaditut jäävät auttamatta pinon pohjalle jo ensi käsittelyssä! 

 

Marraskuun ohjelmistoa aletaan toden teolla koota elokuun puolivälissä, joten esiintymistarjoukset, ehdotukset ja kyselyt on hyvä laittaa meille viimeistään heinäkuussa. Mitä aikaisemmin, sitä parempi.

Suurempien produktioiden kanssa on hyvä olla liikkeellä jo vuotta aiemmin, jotta voimme huiomioida mahdolliset isommat kulutarpeet jo edeltävän syksyn budjettisuunnittelussa.

Jos olet järjestämässä itsenäisesti omaa ohjelmaa Runoviikon aikana ja haluat päästä mukaan Runoviikon ohjelmalehteen ja muuhun tiedotukseen, niin ole yhteydessä meihin viimeistään elokuun puolivälissä, päällekkäisyyksien välttämiseksi mielellään jo keväällä! 

 

Runoviikolla on vuosittainen vaihtuva teema, joka kannattaa myös ottaa huomioon. Olemme toki joustavia ja avaramielisiä erilaisten lähestymistapojen ja näkökulmien suhteen.

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin esiintymisiä koskeviin kysymyksiin ja pyrimme auttamaan järjestelyissä kykyjemme mukaan!

Runoviikko
Skip to content