Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
sl1
sl2
sl3
sl4

FESTIVAALIN OHJELMA 2018

RUNO & ELÄIN – Runoviikko-festivaali 2.11.11.2018

 

Torstai 1.11. varaslähtö…

Perjantai 2.11.          Lauantai 3.11.          Sunnuntai 4.11.

Maanantai 5.11.          Tiistai 6.11.            Keskiviikko 7.11.

Torstai 8.11.             Perjantai 9.11.           Lauantai 10.11.

Sunnuntai 11.11.            Ulkomaiset esiintyjät

Muutokset, lisäykset ja korjaukset

Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen pääsy, ellei muuta ole erikseen mainittu. Tapahtuman järjestäjä on Runoviikko ry, ellei ohjelmassa muuta mainita.

Runon editointi -kurssi 3.-4.11. klo 11-16

Kirjan talon kaksipäiväisellä kurssilla harjoitellaan runojen editoimista ja käydään läpi erilaisia keinoja sekä runousesteettikkoja. Runo on tuskin koskaan kertakirjoittamalla valmis, vaan vaatii työstämistä. Kurssi tarjoaa uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja paitsi runon kirjoittajille myös kustannustoimittajille tai sellaisiksi aikoville. Ohjaajana runoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja Juha Rautio. Hinta: 150 €. Alennukset: – 50 % opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät sekä Kirjan talon jäsenet. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kurssit.kirjantalo@gmail.com. Lisätietoja:  juha.t.rautio@gmail.com, www.kirjantalo.org/kurssit/runon-editointi .

Järjestää Kirjan talo – Bokens hus ry.

Oodeja & eläinystäviä

Maskun, Lemun ja Askaisten koululaiset sanataiteilevat Veera Ruohomäen ohjauksessa Maskun kirjastojen pehmoeläinten ystäväkirjaa. Luvassa oodeja ja eläimellistä luomisen iloa – tule kurkkaamaan kirjaa yhteen tai kaikkiin kolmeen Maskun kirjastoon!

Järj. Maskun kirjastotoimi, Maskun kulttuuritoimi.

 

Skip to content