Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
sl1
sl2
sl3
sl4

Luonnosteleva runozine -työpaja

Lauantai 12.11.2022 klo 14-16.30

Luonnosteleva runozine -työpaja kutsuu osallistujat luonnostelemaan tekstejä kokeilun, saksien ja kujeilun keinoin. Paja tarjoaa tilan kohdata ja haudutella Runoviikon aikana koettuja ja elettyjä inspiraatioita, ja muodonmuuttaa niitä uusiksi iduiksi!

Työpajassa inspiroidutaan erilaisista zineistä, jaetaan vinkkejä, tehdään pieniä kirjoitusharjoituksia sekä kokeillaan oman (tai mahdollisesti yhteisen) pienlehden tekemistä raakileteksteistä. Syntyneitä kokeiluja voi jatkokäyttää esimerkiksi omiin taiteellisiin tarkoituksiin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta runoudesta tai zineistä.

Ilmoittaudu työpajaan sähköpostitse emma.runoviikko@gmail.com. Huom.! Työpaja pidetään Turun pääkirjaston kahvila Siriuksen yläkerrassa sijaitsevassa kokoustilassa, joten tavataan kahvila Siriuksessa klo 14 ja siirrytään sieltä yhdessä kokoushuoneeseen. Lämpimästi tervetuloa!

ESTEETTÖMYYS JA SAAVUTETTAVUUS

Vanhan kirjastotalon pääsisäänkäynti ei ole esteetön. Uuden kirjastotalon pääsisäänkäynnin yhteydessä sen sijaan on luiska, automaattiovet eikä korkeita kynnyksiä.

Pääkirjaston kahvila Siriuksen yläkerrassa sijaitseva kokoustilaan pääsee pyörätuolihissillä kahvilan kautta. Pyörätuolihissiä käytettäessä hissin painiketta täytyy painaa koko hissimatkan ajan. Kokoustilan vanhat ovet aukaistaan tarvittaessa kokonaan, jotta apuvälineen kanssa mahtuu sisään oviaukosta.

Teethän parhaasi saapuaksesi tilaan mahdollisimman hajusteettomana. Hajusteettoman ympäristön luominen käsittää parfyymien skippaamisen lisäksi hajusteettomien tuotteiden käytön, esim. saippua, shampoo, deodorantti, meikki, jne. Hajusteetonta käsidesiä ja käsisaippuaa on tarjolla paikan päällä. Vaikka yritämme parhaamme vähentää ja välttää kemikaaleja ja tuoksuja tilassa, valitettavasti tilan hajusteettomuutta ei voi taata.

Otathan huomioon, että COVID19-pandemia ei ole ohi – teethän siis tässäkin tapahtumassa oman parhaasi tartuntojen ehkäisemiseksi, ja otat huomioon, että tapahtumassa on todennäköisesti mukana riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Saavuthan siis paikalle ainoastaan oireettomana, peset kätesi, etkä koske muita ihmisiä tai tule heidän lähelleen ilman lupaa. Jos mahdollista, voit tehdä kotitestin ennen tapahtumaan saapumista. Kaikissa tapahtumissa on tarjolla käsidesiä ja maskeja. Jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita, jääthän kotiin lepäämään.

Mikäli sinulla on esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tuotantotiimiin: emma.runoviikko@gmail.com.

Runoviikon tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Skip to content