Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
Varsinais-Suomen Runoviikko
sl1
sl2
sl3
sl4

Kipinäklubi

Perjantai 11.11.2022 klo 19-22

Festivaalin päätösviikonloppu polkaistaan käyntiin Dynamon yläkerrassa ennennäkemättömän runoklubikonseptin myötä. Sen sijaan, että illan ohjelma olisi Runoviikko ry:n kuratoima, se on eräänlainen rakkaudellinen jatkokertomus: ensimmäinen kutsuvierasrunoilija on saanut nimetä tapahtuman esiintyjäksi yhden itselleen erityisen tärkeän ja rakkaan runoilijan, jonka haluaisi nähdä festivaalin ohjelmistossa – joka taas on saanut nimensä omansa, ja niin edelleen. Lopputuloksena on odottamaton kattaus häikäisevää kotimaista lavarunoutta!

Yhteensä viiden yksi toisensa nimenneiden kutsuvieraiden esitykset avaavat illan, jota seuraa tietenkin kaikille runouden ystäville avoin open mic -osio. Open micissa kuka tahansa on lämpimästi tervetullut esittämään yleisölle oman runonsa tai muun teoksensa, jonka tyyli ja teema voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä kunhan tuotos on itse kirjoitettu, ei sisällä vihapuhetta tai syrjivää sisältöä ja kestää maksimissaan n. 5 minuuttia. Huom.! Open miciin mahtuu n. 12 esiintyjää – mikäli haluat varmistaa paikkasi, ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse emma.runoviikko@gmail.com. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, jos vapaita paikkoja jää.

Illan avajaissanat esittää Runoviikko ry:n varapuheenjohtaja Emma Leppo. Open mic -osion juontajana toimii Ennu Leiwo. Dynamon yläkerran baari palvelee koko tapahtuman ajan.
Lämpimästi tervetuloa!

Emma Leppo
Marfa
Elsa Tölli
Veera Milja
Nihkee Akka

ESTEETTÖMYYS JA SAAVUTETTAVUUS

Dynamon yläkerta on valitettavasti esteellinen tila. Tilaan noustaan portaita, eikä sinne ole hissiä. Dynamossa on vain sukupuolitetut wc-tilat.

Teethän parhaasi saapuaksesi tilaan mahdollisimman hajusteettomana. Hajusteettoman ympäristön luominen käsittää parfyymien skippaamisen lisäksi hajusteettomien tuotteiden käytön, esim. saippua, shampoo, deodorantti, meikki, jne. Hajusteetonta käsidesiä ja käsisaippuaa on tarjolla paikan päällä. Vaikka yritämme parhaamme vähentää ja välttää kemikaaleja ja tuoksuja tilassa, valitettavasti tilan hajusteettomuutta ei voi taata.

Otathan huomioon, että COVID19-pandemia ei ole ohi – teethän siis tässäkin tapahtumassa oman parhaasi tartuntojen ehkäisemiseksi, ja otat huomioon, että tapahtumassa on todennäköisesti mukana riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Saavuthan siis paikalle ainoastaan oireettomana, peset kätesi, etkä koske muita ihmisiä tai tule heidän lähelleen ilman lupaa. Jos mahdollista, voit tehdä kotitestin ennen tapahtumaan saapumista. Kaikissa tapahtumissa on tarjolla käsidesiä ja maskeja. Jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita, jääthän kotiin lepäämään.

Mikäli sinulla on esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tuotantotiimiin: emma.runoviikko@gmail.com.

Runoviikon tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Skip to content