Lauantai 8.11.

klo 11-16

Runomielentila

-kurssi kirjan talolla  8.11. & 9.11.
Opettajana runoilija, psykologian ja luovan kirjoittamisen opiskelija Sanni Pesonen. 

Kirjoittaminen vaatii monilta oikeaa mielentilaa, inspiraatiota, tunnetta. Stressi ja velvollisuudet tapaavat vielä meiltä aikaa ja tilaa kiireettömään, luovaan ajatteluun. Oikeaan kirjoitustilaan voi olla vaikea päästä. Kurssilla on tarkoitus opetella etsimään ja löytämään luova mielentila omin neuvoin, ilman että tarvitsee odottaa sen tippumista taivaalta. Teemme kirjoitustehtäviä ja käytännön harjoituksia. 

Kirjan talo, Linnankatu 24, Turku.

Ilmoittautumiset:  kirjantalo@gmail.com

 

klo 15-17

Kirjoita runo!

Ohjaajana Elina Laine , kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry. 

Oletko kiinnostunut runoudesta, muttet ole uskaltanut kokeilla itse runon kirjoittamista? Vai oletko pöytälaatikkoon runonsa piilottava aloitteleva runoilija? Runoviikkojen ensimmäisessä työpajassa etsitään yhdessä inspiraatiota, uskallusta ja oikeita sanoja, ja kirjoitetaan oma runo/runoja, jotka jatkavat elämäänsä viikon aikana järjestettävissä muissa työpajoissa.  

Turun Kirjakahvila, Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori 3, Turku

Huom!  Työpajaan ilmoittauduttava viimeistään 7.11. osoitteessa  taideyhdistys.olohuone@gmail.com. Viestiin koko nimi, sähköposti ja puhelinnumero. 

 

klo 16

Syvän tuulen iltapäivä Titanikissa.

Leevi Lehto lukee esikoisteoksensa Muuttunut tuuli (1967), Otso Helasvuo esittää musiikkia sähköbassolla.

Titanik-galleria, Itäinen Rantakatu 8, Turku.

 

klo 19

Freiheit Klub

Siddhartha Bose (UK), Dani Orviz (ES), Asko Künnap (EE), Jürgen Rooste (EE), Oleksandr Mykhed (UKR), Ye Yint Thet Zwe (Burma/FIN), Markku Into, Esa Hirvonen & Plikat, Satu Manninen, Reetta Pekkanen, Dxxxa D & HZZZT.

Barker-teatteri, Virusmäentie 65, Turku.

Runoviikko
Skip to content